MEDISCH CONTACT - 16 april 2015
MEDISCH CONTACT – 16 april 2015

In de media is wekelijks aandacht voor overgewicht bij kinderen en men wordt bedolven met adviezen, diëten en manieren om overgewicht aan te pakken. Van de jeugdgezondheidszorg en de huisarts wordt in toenemende mate de spilfunctie in de netwerkzorg rondom het kind met overgewicht verwacht. Maar wat is er nu eigenlijk wetenschappelijk onderbouwd? En hoe kan men beoordelen wat bruikbare interventies zijn en wat niet? Het boek Overgewicht en obesitas bij kinderen van Edgar van Mil, kinderarts-endocrinoloog en Arianne Struik, ontwikkelingspsycholoog-systeemtherapeut dat 5 maart 2015 is verschenen en bij de workshop wordt uitgereikt geeft hier een antwoord op.

Meer informatie over deze workshop. Voor deze datum geldt een beperkt aantal plaatsen.

Datum en tijd: donderdag 2 juli 2015, 09.30-16.30 uur
Locatie: ‘De Amershof’ in Amersfoort
Kosten: 325 euro inclusief boek en lunch.

AANBIEDING : € 50,00 korting bij registratie vóór 1 mei 2015 !

Deelname: Opgeven via het online aanmeldformulier

Uw deelname is pas geldig als u betaald heeft op ABN te Vught NL12ABNA0409080772, t.n.v. Struik met vermelding van datum van de workshop en uw naam.

Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering binnen 6 weken voor de workshop krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Van 6 weken tot en met 2 weken krijgt u de helft teruggestort. Binnen 14 dagen vindt geen teruggave plaats. Annulering kan uitsluitend per e-mail: edgarvanmil@hotmail.com