De partners van de Bossche Proeftuin Ketenaanpak overgewicht bij kinderen bieden alle betrokkenen en relaties een symposium aan om hen mee te nemen in de impact van (onbewuste) gedachten en houding van professionals op de relatie met het gezin waarbij sprake is van overgewicht bij een kind.

Door onder ogen durven te zien dat ieder mens (dus ook professionals) niet vrij is van handelen op basis van bepaalde stigma’s ontstaat er ruimte om het anders te gaan doen. Samenwerken zonder stigma verwijst naar de oordeelvrije wederkerige verbintenis tussen professional en gezin. Samenwerken verwijst natuurlijk ook naar de onderlinge samenwerking van verschillende ketenprofessionals, werkend vanuit hetzelfde gedachtegoed in de aanpak en benadering van het gezin met overgewicht.

Gastsprekers Marcel Visser, staatssecretaris Martin van Rijn, Gerdien Rabbers, Edgar van Mil en Jutka Halberstadt zullen aanwezig zijn. Het symposium vindt plaats in het auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis op 14 november van 14.00 tot 16.30 uur.

Programma : Patiënt en Professional : samen overgwicht onder controle

Aanmelden : online aanmeldformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *